Default – Above Header Ads

Berikutan Jualan Token $ 72 Juta, Nervos Akan Melancarkan Mainet ‘Lina’

Rangkaian Nervos, sebuah projek blockchain awam terbuka, telah mengumumkan pelancaran mainnetnya yang digelar “Lina.” Dalam pengumuman pada 6 November, rangkaian blockchain Cina yang diasaskan oleh pencipta Spark Pool, mining pool Ether (ETH) yang terbesar, menyatakan bahawa mainnetnya kini telah dibangunkan sepenuhnya, maka pelombong dan pemaju akan dapat memanfaatkan rangkaian mulai 16 Nov.

Rangkaian Nervos membuka jualan tokennya melalui CoinList pada 16 Oktober, dan sejak itu mengumpul $ 72 juta, melebihi matlamat awal $ 67.2 juta. Nervos menjual 21.5% daripada jumlah token awal kepada pelabur yang mengambil bahagian dalam penjualan, seperti China Merchants Bank International (CMBI), Polychain Capital, Blockchain Capital, Hashkey, MultiCoin dan Global Distributed.

Bank milik negara utama CMBI berhasrat menggunakan Nervos untuk membuat aplikasi fintech untuk pelanggan runcit dan institusi. Berikutan pelancaran utamanya pada pertengahan November, Nervos Network akan berkongsi peta perancangannya dan mengumumkan inisiatif utama untuk tahun 2020, termasuk pengembangan program pengesanan masalahnya, geran sistem, inisiatif pembangunan ekosistem dan program inisiatif komuniti Nervos.

Rujukan:

https://medium.com/nervosnetwork/ready-for-liftoff-token-sale-summary-and-mainnet-lina-launch-6bedad7e4bea

===

Jika anda mahu berdiskusi dan bertanya tentang bitcoin, matawang kripto (cryptocurrency) dan teknologi blockchain di Malaysia. Anda dijemput bersama-sama komuniti Bitcoin Malaya di FB dan @CoinDotMy di Telegram. Jangan lupa ikuti kami di Twitter dan Instagram!

Nak beli bitcoin? Jangan tertipu dengan scammer bitcoin! Biar faham dulu tentang bitcoin! Klik sini untuk belajar.