EXMO affiliate program

CFO Commonwealth Bank Australia Letak Jawatan Untuk Sertai Pemaju EOS Token Block.One

Rob Jesudason, Ketua Pegawai Kewangan (CFO) dari Commonwealth Bank Australia (CBA), telah meninggalkan bank untuk menyertai sebuah syarikat blockchain, laporan Sydney Morning Herald pada 14 Mei. Jesudason meletak jawatan serta merta untuk menjadi presiden dan ketua kumpulan pegawai operasi firma blockchain Block.one.

Block.one adalah pemaju perisian blockchain ‘EOS.IS’, sebuah platform seperti sistem operasi yang bertujuan untuk menyokong penciptaan aplikasi desentralisasi pada skala perindustrian. Firma itu melancarkan tawaran duit syiling permulaan (ICO) pada Jun 2017 untuk mengeluarkan token ECOS-EPS yang bersesuaian dengan ECR-20, yang dijadualkan diedarkan secara berperingkat selama tempoh 341 hari hingga Julai 2018.

Pada $ 12 bln, EOS adalah aset kripto kelima terbesar dari segi permodalan pasaran. Ketua Pegawai Eksekutif Block.one Brendan Blumer berkata kemahiran Jesudason adalah “sesuai untuk” syarikat itu, menekankan rekod Jesaudson dalam “memudahkan perkembangan pengawalseliaan” untuk teknologi baru.

Sumber:

https://cointelegraph.com/news/cfo-of-australias-commonwealth-bank-quits-role-to-join-eos-token-developer-blockone