Default – Above Header Ads

Harga Bitcoin Bergelut Untuk Meningkat Pada $ 6,400 Selepas Kejatuhan Besar

 

Berikutan kejatuhan 5 peratus dalam tempoh 24 jam, harga Bitcoin telah bergelut untuk melantun semula daripada tanda $ 6,400, walaupun petunjuk momentum adalah optimis. Walaupu Bitcoin telah merosot, trendline Indeks Kekuatan Relatif (RSI) telah menunjukkan zon neutral pada 44.3 RSI, namun aliran menurunnya yang terlalu kuat menyebabkan nilainya terus menurun.

Sekiranya Bitcoin telah pulih ke paras $ 6,600 dalam 12 jam yang lepas, perhimpunan pembetulan boleh berlaku, melambatkan atau bahkan menghalang penurunan dalam tempoh jangka pendek hingga $ 6,300. Walau bagaimanapun, selepas pulih sebentar hingga $ 6,450, harga Bitcoin turun semula ke rantau pertengahan $ 6,400, mengurangkan kebarangkalian penurunan harga dan pembetulan harga pada hari yang akan datang.

Walau bagaimanapun, sepanjang 24 jam yang lalu, pasaran kripto tidak dapat menunjukkan sebarang momentum yang boleh membolehkan perhimpunan pembetulan dalam tempoh 24 hingga 48 jam akan datang. Berdasarkan pergerakan pasaran kripto sepanjang tiga hari yang lepas, satu langkah untuk Bitcoin di bawah harga $ 6,000 lebih mungkin daripada pembalikan trend.

Sumber:

https://www.ccn.com/bitcoin-price-struggles-to-rebound-at-6350-after-big-fall-corrective-rally-unlikely/

Default – Between Post Ads