Default – Above Header Ads

Harga IOTA Meningkat 17% Pada Hari Meluasnya Peningkatan Pasaran

Harga IOTA (MIOTA) melonjak melebihi purata keuntungan harian altcoin semalam, mendaki 17% berbanding hari Rabu. Projek ini mengeluarkan versi beta Wallet Trinity pada 29 Mei dan telah mengekalkan momentum harga sejak itu. Pada masa ini, harga IOTA berada pada $ 1.77. Sejak 28 Mei dan pengumuman dompet baru, IOTA telah meningkat lebih dari 31%. Ini dikira dari harga dagangan seharga $ 1.35 pada 28 Mei. IOTA kini mempunyi pasaran sebanyak $ 4.9 bilion, menjadikannya mata wang kripto kesembilan terbesar.

Lompatan harga ini datang di tengah-tengah peningkatan pasaran umum untuk majoriti mata wang kripto. Walau bagaimanapun, kenaikan 24 jam IOTA jauh melebihi yang lain dalam tangga 100 teratas, yang meningkat purata 3-6%. Projek IOTA telah mendapat banyak perkongsian pada kadar yang pantas, sebagai tambahan kepada output pembangunan yang berterusan. Ciri utama projek, “Tangle,” disasarkan kepada perniagaan yang ingin membuat proses dan transaksi mereka lebih efisien dan telus. Fokus projek untuk menggerakkan IoT adalah kunci dalam mendapatkan rakan kongsi industrinya.

Terdahulu hari ini, IOTA mengumumkan yang bekerjasama dengan bank terbesar Norway. Juga, seperti yang dilaporkan pada 24 Mei, IOTA bekerjasama dengan cabang logistik utama untuk Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu.

Sumber:

https://www.ccn.com/iota-price-surges-17-for-the-day-to-headline-widespread-market-rally/

Nak beli bitcoin? Jangan tertipu dengan scammer bitcoin! Biar faham dulu tentang bitcoin! Klik sini untuk belajar.