Default – Above Header Ads
Default – Below Header Ads

Harga Tron Melonjak Setelah Pemerolehan BitTorrent

Harga Tron melonjak lebih 17 peratus pada Selasa di setelah laporan bahawa pengasas Justin Sun kini berada di peringkat akhir untuk menyelesaikan transaksi untuk memperoleh pemaju protokol peer-to-peer BitTorrent. TechCrunch kini melaporkan bahawa Sun dan Tron telah bersetuju untuk memperoleh BitTorrent dengan nilai $ 140 juta dan bahawa dokumen kelulusan telah diedarkan kepada para pemegang saham.

Sun atau Tron tidak mendedahkan bagaimana mereka berhasrat menggunakan BitTorrent, yang mendakwa mempunyai kira-kira 170 juta pengguna, tetapi kemungkinan bahawa rangkaian akan memanfaatkan struktur pengedaran fail peer-to-peerkerana ia bertujuan untuk membina platform “Web 4.0” dan mengelakkan persepsi bahawa projek itu didasarkan pada plagiarisme.

Harga Tron meningkat lebih daripada 17 peratus setelah berita itu tersebar, walaupun fakta bahawa rundingan itu sudah menjadi pengetahuan awam. Pada masa penulisan, TRX didagangkan pada lebih daripada $ 0.05, naik dari $ 0.042 pada hari sebelumnya. Tron kini mempunyai jumlah pasaran sebanyak $ 3.3 bilion, membolehkannya menjamin kedudukan ke-10 berdasarkan jumlah pasaran.

Sumber:

https://www.ccn.com/tron-price-pumps-following-bittorrent-acquisition/

Nak beli bitcoin? Jangan tertipu dengan scammer bitcoin! Biar faham dulu tentang bitcoin! Klik sini untuk belajar.