EXMO affiliate program

Hotel di Rusia akan Terima Matawang Kripto semasa Piala Dunia

Majalah Buying Business Travel di Rusia melaporkan bahawa Apartments Malina telah bekerjasama dengan sistem pembayaran dalam talian, Free-Kassa, untuk membolehkan pengguna membeli bilik dengan mata wang kripto. Sebanyak empat perlawanan akan dimainkan di Kaliningrad pada Jun 16, 22, 25 dan 28.

Menurut terjemahan kasar, pengurus Apartments Malina, Anna Subbotina berkata: “Mata wang kripto kini menikmati peningkatan penggunaannya. Secara beransur-ansur mereka akan digunakan sebagai alat pembayaran. Dan kami memutuskan bahawa para peminat dapat membayar perkhidmatan kami dengan bantuan teknologi inovatif ini. Ia mungkin sangat baik bahawa hotel lain sedang menunggu contoh kami untuk percutian bola sepak yang akan datang. ”

Sebelas kota di Rusia akan menjadi tuan rumah Piala Dunia FIFA termasuk Ekaterinburg, Moscow, Kazan, Saint Petersburg, Volgograd, Rostov-on-Don, Sochi, Nizhny Novgorod, Samara, Saransk dan Kaliningrad. Yang lain belum mengeluarkan pengumuman yang sama, oleh sebab itu pengarah pembangunan Free-Kassa, Vitaly Lavrov, menyebutnya sebagai “pengalaman yang menarik”. Kerjasama Free-Kassa dengan Petersburg Social Commercial Bank (PSCB) membuktikan bahawa terdapat peluang Saint Petersburg untuk menerima pembayaran mata wang kripto.

Sumber:

https://www.ccn.com/russia-allows-cryptocurrency-payments-for-hotels-during-fifa-world-cup-2018/

Bitcoin Exchange CEX.IO