ICO Pertama yang Menjadi Sekuriti Berdaftar akan Dilancarkan di Amerika Syarikat

Kumpulan Praetoria Akan Memfailkan ICO Pertama Yang Akan Menjadi Sekuriti Berdaftar Di Amerika Syarikat

Kumpulan Praetorian, yang disebut sebagai “Kenderaan Pelaburan Harta Tanah Mata Wang Kripto,” (CREIV) telah memfailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS (SEC) pada 6 Mac untuk mendaftarkan penawaran $ 75 juta Tawaran Syiling (ICO) sebagai tawaran sekuriti. Sekiranya SEC menerima pendaftaran mereka, Kumpulan Praeotorian akan memegang ICO yang berdaftar SEC yang pertama.

Pengajuan menyatakan bahawa sementara akan ada 200 juta token PAX Kumpulan pada Ethereum Blockchain, tetapi syarikat itu hanya mendaftar 15 juta ditawarkan di ICO. Token yang disokong harta tanah ini akan ditawarkan untuk $ 5 setiap token. Di bawah undang-undang AS, pelabur terakreditasi adalah satu dengan status kewangan tertentu – sekuriti yang ditawarkan hanya kepada pelabur yang terakreditasi di AS boleh melayakkan pengecualian SEC Peraturan 506 (c).

Tujuan CREIV adalah untuk membeli dan membangunkan hartanah kediaman dan komersil yang kurang bernilai atau terletak di “kawasan-kawasan yang tiada harapan berkembang.” Tujuan Praetorian Group adalah untuk “melabur di kawasan berpendapatan rendah yang kami percaya bersedia untuk nilainya meningkat, menggabungkan mata wang kripto ke dalam kawasan-kawasan ini dan untuk membiayai “Program Jangkauan Luar” untuk memperkayakan kualiti hidup bagi penduduk di mana kami memiliki hartanah.”

Sumber:

https://cointelegraph.com/news/praetorian-group-files-to-be-first-ico-to-sell-registered-security-tokens-in-us

EXMO affiliate program