Default – Below Header Ads

Penganalisis Blockchain Wall Street: Beli Bitcoin, Jual Altcoins Anda

Bitcoin kekal sebagai pembelian yang kukuh walaupun terdapat kerugian baru-baru ini, ujar pakar pelaburan blockchain, Spencer Bogart. Mata wang kripto akan berdagang “sekurang-kurangnya” di atas $ 10,000 menjelang akhir tahun, katanya. Bogart adalah rakan kongsi di firma utama VC Blockchain Capital, dan dilaporkan sebagai penganalisis Wall Street pertama untuk membiayai Bitcoin dan blockchain.

Bitcoin kini telah mengalami tiga minggu negatif, iaitu “rentetan kerugian paling lama sejak September 2017”. Walaupun demikian, Bogart menggariskan ramalan kenaikan harga bagi jangka panjang, dengan mengatakan bahawa: “Tesis jangka panjang sangat utuh … Penginstitusian Bitcoin sememangnya berlaku … Setiap bank utama sedang berusaha melakukan sesuatu di dalam ruang ini. Sama ada mereka akan menawarkan Bitcoin kepada pelanggan mereka, mereka bekerja di platform hak penjagaan atau mereka membuka meja perdagangan. ”

Bogart mencadangkan bagaimanapun bahawa banyak altcoin mungkin “overvalued” dan “mempunyai tekanan yang signifikan,” menekankan bahaya penilaian yang relatif. Dia memberi contoh kesamaan antara ledakan ICO pada akhir 2017 – awal 2018 dan ledakan dot-com pada awal tahun 2000, memberi amaran bahawa banyak tanda-tanda mata wang kripto adalah “banyak berjanji namun kurang hasilnya.” Bogart berkata beliau akan menjual altcoin seperti Cardano, TRON, IOTA dan NEO, tetapi “neutral” dan akan terus memegang Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash dan EOS.

Sumber:

https://cointelegraph.com/news/buy-bitcoin-sell-your-altcoins-says-pioneering-wall-street-blockchain-analyst

Nak beli bitcoin? Jangan tertipu dengan scammer bitcoin! Biar faham dulu tentang bitcoin! Klik sini untuk belajar.