Default – Above Header Ads

Platform Augur Bersedia Untuk Pelancaran Mainnet

 

Augur, platform pasaran ramalan peer-to-peer, semuanya bersedia untuk melancarkan rangkaian utamanya pada 9 Julai pada 11:01 PST. Augur mengumpul $ 5.5 juta pada tahun 2015 dengan menawarkan tokennya, REP. Augur adalah salah satu daripada ICO paling awal di blockchain Ethereum dan telah berkembang sejak itu.

Augur membolehkan pengguna mata wang kripto membuat pasaran ramalan untuk sebarang peristiwa. Selepas permulaan rangkaian utama, kontrak pintar semasa yang memegang token REP akan dibekukan dan baki akan secara automatik dipindahkan ke kontrak pintar yang baru. Penghijrahan itu dijangka selesai dengan lancar beberapa jam sebelum pelancaran. Walau bagaimanapun, pengguna yang mempunyai token mereka didepositkan pada bursa berpusat (DEX) seperti EtherDelta dan IDEX digesa menarik balik pegangan mereka ke dompet yang berlainan atau pertukaran berpusat. Pengguna yang tidak memegang token mereka di bursa berpusat tidak diperlukan melakukan apa-apa untuk mempersiapkan pelancaran.

Augur adalah salah satu projek yang paling bercita-cita tinggi dalam ekosistem Ethereum. Vitalik Buterin, pengasas Ethereum, adalah salah seorang penasihat pertamanya.

Sumber:

https://www.ccn.com/augur-platform-prepares-for-main-network-deployment/