Default – Above Header Ads
EXMO affiliate program

Playboy pun Mahu Melancarkan Matawang Kripto Sendiri

Playboy Enterprises, Inc. telah mengumumkan bahawa ia melancarkan mata wang kripto sendiri sebagai sebahagian daripada dompet pembayaran dalam talian yang sedang dibangunkan. Dompet itu akan menyediakan perkhidmatan media digital dan perniagaan kasual syarikat dan akan menerima mata wang kripto lain selain itu sendiri.

Platform pertama yang menampilkan dompet baru ialah Playboy.TV. Dompet itu akan menerima Token Industri Playboy (VIT) untuk akses kepada kandungan eksklusif. Pelanggan akan membayar dan mendapatkan token VIT untuk melihat kandungan asli. Pelanggan juga akan dapat memberi komen dan mengundi untuk kandungan. Dompet digital Playboy akan tersedia pada tahun ini.

Syarikat itu juga mengharapkan untuk mengintegrasikan mata wang kripto kepada AR, VR dan inisiatif permainan kasual. VIT mempunyai kelebihan terhadap mata wang kripto seperti bitcoin kerana ia berfungsi sebagai medium pertukaran dan sebagai alat untuk menangkap data penglibatan penonton dalam satu token, menurut sebuah kertas putih di laman web token. Di samping itu, alat pengoptimalan penglibatan VIT boleh membenarkan pengeluar kandungan untuk menyesuaikan kandungan dengan keperluan peminat porno individu.

Sumber:

https://www.ccn.com/playboy-to-launch-its-own-cryptocurrency-accept-others/

EXMO affiliate program