Default – Above Header Ads
EXMO affiliate program

Publisiti Percuma: Venezuela Berterima Kasih Kepada Trump Atas Pengharaman Petro Menyebabkan Pelaburnya Meningkat Dua Kali Ganda

Setiausaha eksekutif Balai Cerap Blockchain Venezuela, Daniel Peña, baru-baru ini diwawancara untuk akhbar Cuatro F di negara itu, di mana beliau mendakwa publisiti Donald Trump Petro (PTR) adalah publisiti percuma untuk mata wang kripto yang disokong minyak itu. Begitu juga, ia dikatakan membantu menggandakan bilangan pelabur yang berminat.

Dalam temu bualnya, Peña mendedahkan dia melihat mata wang kripto dan teknologi blockchain sebagai “langkah penting dalam revolusi kemanusiaan.” Dia mendakwa dia tahu Venezuela sedang menuju ke arah yang betul dengan Petro, ketika Donald Trump mengambil masa untuk mengeluarkan perintah eksekutif berkenaannya.

Peña mendakwa kerajaan negaranya sedang bersiap sedia untuk menangani serangan AS terhadap Petro. Langkah Trump, katanya, tidak mempengaruhi Petro, tetapi sebaliknya bertindak sebagai “boomerang untuk kerajaan AS,” kerana ia “membangkitkan minat untuk memperoleh Petro di dunia.” Dia berkata bahawa dia melihat peningkatan minat di Afrika, dan arahan eksekutif Trump adalah publisiti percuma. Oleh itu, beliau mendakwa terdapat jumlah pelabur yang semakin meningkat untuk membeli Petros – termasuk di Amerika Syarikat.

Sumber:

https://www.ccn.com/free-publicity-venezuela-thanks-trumps-petro-ban-for-doubling-investors/

Bitcoin Exchange CEX.IO