Default – Below Header Ads

Sirin Labs Telah Temui Pengeluar Untuk Telefon Pintar Blockchainnya

Pemaju elektronik yang berorientasikan blockchain dan pembekal OS, Sirin Labs telah menemui pengeluar untuk telefon pintar blockchainnya, Bloomberg melaporkan pada 4 April. Anak syarikat Foxconn Technology Group, FIH Mobile, telah bersetuju untuk membantu mengembangkan telefon Blockchain tersebut, yang dikenali sebagai Finney.

Telefon pintar itu direka untuk membolehkan pengguna menyimpan dan menggunakan mata wang kripto dengan selamat. Ketua Pegawai Eksekutif Sirin, Moshe Hogeg menyatakan bahawa dengan menggunakan kaedah penyimpanan semasa, penggunaan mata wang kripto adalah sukar dan tidak intuitif. “… pasaran massa tidak akan dapat memahaminya. Tiada peluang untuk ibu saya memikirkan cara menggunakan Bitcoin, walaupun ibu saya seorang yang pintar. ”

Peranti ini akan menggabungkan pelbagai jenis token yang berbeza. Ia juga akan membenarkan pemilik membeli-belah di laman web mesra kripto seperti Overstock.com dan Expedia, menukar wang tunai menjadi token khusus jika diperlukan. Sirin berkata pengguna akhirnya boleh melupuskan alamat kompleks dan kunci peribadi yang panjang, dan sebaliknya mengesahkan identiti mereka mengenai perkhidmatan berkaitan token dengan imbasan iris, cap jari, atau kata laluan yang mudah.

Sumber:

https://cointelegraph.com/news/sirin-labs-has-found-a-manufacturer-for-its-blockchain-smartphone

EXMO affiliate program