Default – Above Header Ads
Default – Below Header Ads

TiENPAY akan Melancarkan Software Blockchain Propietari pada 10 Julai 2019

TiEN Blockchain yang akan Menguasakan dApp, TiENCHAT

PRESS RELEASE  UPDATED: JUL 8, 2019 18:00 +08

HONG KONG, July 2, 2019 – ​TiENCHAT 2.0 App adalah aplikasi terkini dalam platform rangkaian dan pembangunan blockchain. CEO, William Tien telah mengumumkan, dalam naik taraf terbaru mereka, bahawa blockchain awam proprietari mereka sedang dalam peringkat ujian dan akan dilancarkan secara rasmi pada 10 Julai 2019. TiEN blockchain ini akan menjadi infrastruktur di sebalik keseluruhan platform yang bakal dibina.

“Ini adalah sesuatu yang membanggakan kami,” menurut William. “Blockchain baru kami akan merumahkan dan menguruskan fungsi yang pelbagai di atas platform kami; pasaraya e-commerce kami, platform pembelajaran untuk pengguna yang baru masuk ke dunia kripto, dan platform mini-dApp untuk pembangun. Sebaik sahaja kami integrasi blockchain dengan payment gateway sedia ada kami [TiENPAY], peluang yang akan muncul tiada had. Perkara besar dan menarik akan datang tidak lama lagi…’

Aplikasi terbaru TiENCHAT 2.0 akan membuang had yang sedia ada dalam ruangan blockchain dengan cara membangunkan ekosistem baru yang boleh diakses oleh sesiapa sahaja. Kedua-dua pengguna kripto buat kali pertama dan pembangun yang berpengalaman akan boleh membeli, menjual, dan mendagangkan token di atas platform itu. Pengguna juga akan boleh akses kepada barangan dan perkhidmatan di pasaraya, pada masa sama membangun dan melancarkan dApps baru; semuanya dalam persekitaran yang mesra kripto.

Salah satu fungsi utama TiEN Blockchain adalah untuk membekalkan analitik token yang mempunyai ciri anonymous. Maklumat ini akan dipaparkan di pasaraya TiEN blockchain untuk penyelidikan dan pembangunan yang lebih fokus kepada pengguna. Server platform dApp akan merumahkan dApp pertama TiEN Blockchain dan akan berhubung di atas platform permesejan, TiENCHAT 2.0. Dengan pelancaran blockchain mereka, TiENCHAT 2.0 akan termasuk payment gateway dan akan mengeluarkan T8T token berjumlah 1 billion; matawang digital platform itu.

“TiEN blockchain sedang menaik taraf protokol keselamatan di atas platform sedia ada dengan mereka bentuk dan melancarkan blockchain unik mereka sendiri. TiEN Blockchain melakukan apa yang akhirnya syarikat-syarikat lain akan lakukan di tahun-tahun akan datang,” menurut Penasihat Blockchain Senior Dr. Joseph Wang.

TiEN Blockchain disenggarakan di atas 7 Nod Utama. Blockchain ini dibangunkan dengan ciri-ciri dan fungsi-fungsi berikut:

1. TiENblockchain.io – pengguna (laman web utama) menjana wallet T8T dan mempunyai akses kepada maklumat berkenaan teknologi blockchain dalaman dan laporan bug.

“TiEN blockchain is upgrading security protocols of their existing platform by designing and launching their own unique blockchain. TiEN blockchain is doing what all companies will inevitably have to do in the coming years,” says Senior Blockchain Advisor Dr. Joseph Wang.

The TiEN blockchain is maintained on 7 primary Nodes. The blockchain is developed with the following features and functions of the TiEN blockchain:

1. TiENblockchain.io – pengguna (laman web utama) menjana wallet T8T dan mempunyai akses kepada maklumat berkenaan teknologi blockchain dalaman dan laporan bug.
2. T8Tmarket.com – pengguna boleh menjana wallet T8T unik mereka sendiri.
3. T8T.Exchange – bursa pertukaran P2P T8T di mana pengguna boleh mendagangkan/menukar token yang disenaraikan.
4. T8Tblockchain.com – pelayar T8T browser dan laman web untuk transaksi. Laman web ini juga akan memantau semua token T8T termasuk prestasi nod dan status masa transaksi terkini.
5. T8Tdapp.com – platform pembangunan dApp T8T, di mana pengguna boleh menguji atau membangun dApp mereka sendiri di atas TiEN Blockchain.
6. T8Tblock.com – memantau token T8T tokens dari hari pertama, Genesis Block. Penyenaraian dan merekod semua indeks T8T, termasuk jumlah perdagangan dan carta garisan masa.
7. TiEN.world – ‘iTunes of dApps,’ di mana semua dApp baru disenaraikan.

Untuk pelajari lebih lanjut tentang TiENCHAT, lawat www.TiENCHAT.comor www.TiENPAY.com

Nak beli bitcoin? Jangan tertipu dengan scammer bitcoin! Biar faham dulu tentang bitcoin! Klik sini untuk belajar.

Default – Between Post Ads